Despre Servicii

Virtual and Augmented Reality.

VR este o tehnologie ce depinde de ochelari speciali ce îți schimbă realitatea într-un mod convingător. Astfel, în loc să vizioneze ca pe un ecran, utilizatorul este complet integrat într-o realitate virtuală și are posibilitatea de a interacționa cu obiecte 3D. Tehnologia, de asemenea reușește să simuleze cât mai multe simțuri: auzul, văzul, atingerea și chiar mirosul, ceea ce face experiența utilizatorului să fie cât mai reală posibilă.

Realitatea augmentată este o tehnologie ce simulează obiecte în viața reală, pe când realitatea virtuală creează mediul din jur. AR combină elementele din viața reală cu elementele simulate. Echipa NecSys va colabora intens pentru a crea realitatea ta. Folosim tehnici și metode inovative pentru a avea cele mai bune rezultate. Știm cum să incorporam calitatea în produsul final pentru a-ți oferi o experiență VR/AR unică.

Automotive Software Development.

În prezent, tot mai mulți șoferi aleg mașini pe baza nu numai a designului sau a motorului, ci și a amprentei ecologice și a aplicațiilor software. Multe dintre automotivele moderne includ sisteme integrate ce îmbunătățește siguranța și confortul atât a șoferilor cât și a pasagerilor. Inovațiile auto sunt alimentate în primul rând de IT. Tehnologiile automotivelor și capacitățile lor se schimbă din ce în ce mai rapid. Astfel, calculatoarele devenind o parte importantă în dezvoltarea mașinilor. Fiecare detaliu este important și analizat minuțios, întrucât, în așa cazuri nu există loc pentru greșeli.

Noi știm cum să dezvoltăm un software sigur, îți garantăm calitate și profesionalism. Deținem toate competențele și cunoștințele necesare, analizăm riscurile, respectăm cererea și oferim un software potrivit în dependență de nevoile tale.

Web & Mobile Development.

Dezvoltarea aplicațiilor pe mobil, cât și software, reprezintă un set de procese și proceduri implicate în scrierea de cod pentru toate tipurile de dispozitive, devenind o parte importantă a industriei software în ultimul deceniu. Multe companii deja existente, sau chiar începătoare dezvoltă mii de jocuri sau alte aplicații mobile. A avea un website sau o aplicație pentru mobil este o necesitate în ziua de azi. Fiecare afacere își promovează serviciile utilizând posibilitățile oferite de internet, astfel natura fiecărei companii este judecată de website-ul sau aplicația sa, ce joacă un rol vital în reputația și prezentarea unui brand pentru public.

Un Soft/Site bine organizat, structurat și cu un design unic poate influența asupra deciziei clientului asupra serviciilor sau produselor tale. Deci este important să nu evităm această parte. Noi dezvoltăm aplicațiile si software potrivite pentru tine și domeniul afacerii tale. Lucrăm împreună pentru a combina talentele și conceptele, iar la sfârșit avem rezultate ce te vor impresiona atât pe tine cât și publicul tău.