Serviciile noastre

Oferim diverse servicii IT de specialitate, cum ar fi platforme web, hosting, rețea, mentenanță și consultanță IT.


Consultanță IT


Performanță 100%!
Ne asigurăm că facem tot ce putem pentru a atinge toate obiectivele pe care ți le-ai propus! Parteneriatele cu diverși furnizori din domeniul IT ne garantează succesul!

Dezvoltare Web


Web design, creare design web unic, realizare website sau platformă web complet personalizată și magazine online profesionale

Optimizare SEO


Suntem experți în SEO (Search Engine Optimisation), lucru care vă ajută să vă propulsați afacerea pe primul loc în rezultatele căutării online. Certificările AdWords obținute de-a lungul timpului garantează acest lucru!

Găzduire Web


Oferim găzduire web la prețuri avantajoase, alături de garanția securității datelor tale și răspuns la incidente cibernetice scurt.

Networking & Mentenanță


Configurăm rețele și sisteme de rețele, alături de datacentere și soluții de backup. De asemenea, oferim mentenanță și suport infrastructurii IT ale firmei tale!

DESPRE NOI


Necsys este o companie IT din Alba Iulia, axată pe servicii tehnice de specialitate, cum ar fi rețelistică și mentenanță, dar și dezvoltare web și consultanță tehnică de specialitate. Avem parteneri puternici din zona IT, care ne ajută să implementăm cele mai bune soluții existente pe piață: soluții cloud, securitate cibernetică, soluții Office și echipamente IT – multifuncționale, consumabile, echipamente de rețea, servere dedicate, soluții de backup etc.

Cu noi aveți parte de:

  • Cu 80% mai puține întreruperi ale activității
  • Timp de rezolvare mai mic de o oră pentru 90% din cererile de suport IT
  • Funcționare neîntreruptă a soluțiilor IT prin monitorizare permanentă 24/7
  • Siguranța datelor (salvări de date în timp real)
  • Garantarea securității informatice printr-un sistem de identificare proactivă a atacurilor informatice
  • Reducerea cheltuielilor alocate IT-ului și buget previzibil prin parteneri care ne susțin
  • Control detaliat al activității de suport IT și rapoarte de livrare pentru decizii manageriale bazate pe informații concrete

Ne propunem să fim lideri pe piața IT din zona Alba Iuliei și să continuăm să oferim excelență și calitate în servciile noastre.

Pateneri și clienți

Cele mai solide prietenii, clădite de-a lungul timpului